Egészségünk megőrzéséért sokat tehetünk, ha időnként méregtelenítést végzünk. Szerencsére napjainkra rendelkezésre állnak olyan készítmények, mint a DrNatura, mely teljes körűen képes ellátni a szükséges feladatokat.

 

Természetes összetevőkkel is elvégezhető a béltisztítás, hiszen a növényekben található hatóanyagok kíméletesen végzik el a tisztítást. Az évek során képződött lerakódásokat is fel tudja lazítani, melyeknek ideális környezetet biztosítanak a vastagbél redői. A táplálkozás során bekerülő méreganyagok elleni harcot csak megfelelő béltisztítóval vehetjük fel, ilyen a DrNatura is, mely kedvező hatásokat gyakorol a szervezetre:

 

 • értékes ásványi anyagokkal, vitaminokkal tölt fel

 • természetes összetevőket tartalmaz

 • eltávolítja a káros baktériumokat

 • nem okoz mellékhatásokat

 • növényi rostokkal lép fel a megfelelő emésztés érdekében

 • biztonságosan alkalmazható

 

Ha szeretne mindennapos panaszaitól megszabadulni, válasszon teljes körűen ható béltisztító kúrát, mely a puffadás és székrekedés, valamint hasmenés ellen is hatékonyan lép fel. Az állandó fáradtságot  a szervezetben felgyülemlett méreganyagok okozzák, melyek között nehézfémek is megtalálhatóak. A gyorsételek kifejezetten káros hatásokat gyakorolnak ebből a szempontból, hiszen az ízfokozók és adalékanyagok rendkívül veszélyesek a bélrendszerre és bélflórára tekintettel.

 

A DrNatura alkalmazását időnként mindenkinek javasolják, hiszen az egészséges életmód mellett is kerülhetnek be olyan káros anyagok, melyek előidézhetnek súlyosabb megbetegedéseket is!

 

 

Számos méregtelenítő kúra létezik, mégsem mindegy, hogy melyiket választjuk, hiszen érdemes több területre fókuszáló készítményt választani a kellő hatékonyság érdekében, melyhez a Colonix nyújt teljes körű megoldást!

 

A DrNatura Colonix kúra az egész szervezetre jótékony hatásokat gyakorol, köszönhetően gyógynövényes összetételének, mely komplexen képes ellátni a méregtelenítés feladatait, ráadásul nem okoz különösebb idő vagy energia ráfordítást sem.

 

A Colonix kúra előnye, hogy:

 • kíméletesen végzi dolgát mégis hatékony

 • növényi rostokban gazdag, mely az emésztést segíti

 • több éves lerakódásokat is képes fellazítani

 • nem csak kipucol, hanem feltölt

 • egyszerű alkalmazása

 • biztonságos

 

Ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és vitaminokkal tölti fel a szervezetet a Colonix kúra, melyek a bélflóra egyensúlyának helyreállítása szempontjából játszanak jelentős szerepet, továbbá abban, hogy fontos szerveink újra megfelelően el tudják látni önmegújító feladataikat, melyek a regenerálódás részéről lényegesek. Rendszeres alkalmazásával elkerülhetőek a súlyos bélrendszeri megbetegedések és szövődményeik.


A több éves lerakódásokat is képes fellazítani, amely azért fontos, mert bár egyre inkább hangsúlyozzák a méregtelenítés fontosságát, mégis sokan még mindig azt gondolják, hogy nekik nincs rá szükségük, pedig levegővétellel is rengeteg méreganyag kerül be a szervezetbe. Táplálkozási és életviteli szokásaink jelentősen befolyásolják egészségi állapotunkat, melynek megőrzése érdekében a Colonix gyógynövényes kúrát javasolják évente kétszeri használatra.

adminiszt 2014.04.10. 12:00

Drnatura Colonix

Bizonyos gyógynövények méregtelenítő hatása közismert. Ezek külön-külön is képesek jótékonyan befolyásolni anyagcsere folyamatainkat, de együttes erejükkel még intenzívebb méregtelenítő hatással rendelkeznek. Intenzív, teljes körű, komplex béltisztítás és méregtelenítéshez a drnatura Colonix kúrájára van szükség. Megtisztítja a szervezetünket minden káros lerakódástól, emellett értékes vitaminokhoz és nyomelemekhez juttatja azt. A csomag kapszuláiban növényi eredetű rostok vannak, melyek képesek a vastagbélben felhalmozódott salakanyagokat eltávolítani és egyúttal megakadályozzák az újabb lerakódásokat is. A Colonix kúra segítségével, mely az elején az intenzívebb bélmozgást serkenti, azaz gyorsítja az anyagcserét, szinte mindenki veszít a súlyából, vagyis még a fogyást is elősegíti, ha a szedése idején szerényebben étkezik. Ahogy telnek a napok még könnyebbé válik a dolog, mert a rost teltségérzést teremt. Mindenkinek ajánlott. Attól függően, hogy mennyire vagyunk elsalakosodva, rövidebb vagy hosszabb ideig szedhetjük, de fontos, hogy évente legalább egyszer vagy kétszer tisztítsuk meg a szervezetünket. A Colonix partner ebben. Nem vesz el sok időt, hiszen reggel és este csupán öt perces elfoglaltság. A Colonix szájon át fogyasztható készítmény, mely egy természetes gyógyfüvekből álló gyógynövény készítmény. Ezután jöhet a jól megtervezett étrendmódosítás. A bélrendszerünk jó működéséhez elengedhetetlen a rostban gazdag táplálkozás, a megfelelő mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztása.